теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Спечели пропуск за конференцията „Нови бизнес идеи”


0 гласа1307 прочитания

Ново проучване търси отговор на въпроса: Какъв бизнес започват българите?Три безплатни акредитации за конференцията „Нови бизнес идеи”, която ще се проведе на 9 ноември в НДК, раздават от българската онлайн медия за нов бизнес  Franchising.bg.

Всеки, който участва в проучването „Какъв бизнес започват българите?”, публикувано на сайта на компанията, има шанса да спечели безплатен пропуск за „Нови бизнес идеи” (редовната цена е 67 лева без ДДС).

Всичко, което трябва да направите, е да попълните своите данни и отговорите на поредица от няколко отворени въпроса. Идеята на проучването е да открои най-желаните от българите бизнес начинания.

Печелившите ще бъдат определени на 5 ноември.

По време на конференцията, ценни съвети за стартиране и ръководене на успешен бизнес ще дадат утвърдени български предприемачи, развили своите марки чрез франчайз.
„Как се откриват 1 000 магазина за една година?”. Тайната за постигането на този завиден успех ще разкрие Николай Богданов, ръководител програма „Моят магазин” в „Метро К&К”. За ползите от новите технологии и „Как софтуерът променя бизнеса?” ще говори Димитър Селенски, президент на софтуерната компания „Селматик”.

Участниците в конференцията ще имат възможност да се срещнат отблизо и обменят контакти с водещи личности от българския бизнес. И най-важното – да открият и реализират своята нова бизнес идея! 

Конференцията „Нови бизнес идеи” по традиция съпътства единственото по рода си изложение за нов бизнес в страната - Franchising Expo 2012.

Експото се превръща в традиционен форум на франчайз бизнеса в България. Вече четвърта година изложението среща наши и чужди франчайз вериги с потенциални партньори. Световният опит е доказал, че специализираните изложения за франчайзинг са най-ефективният начин за избор на нов франчайз бизнес и привличане на франчайз партньори. Българският опит потвърждава това.  В рамките на миналогодишното издание бяха подписани 27 договора за франчайз, над 2300 посетители разгледаха изложението.

Повече от 70 изложители и 3 хил. посетители очакват тази година организаторите на Експото, което отваря врати на 9 и 10 ноември в зала 3 на НДК, София. Входът е свободен срещу регистрация, изложението ще работи от 10 до 18.00 часа.  Franchising Expo 2012 се осъществява с генералната подкрепа на компанията за недвижими имоти RE/MAX.

Ноември се очертава да е месецът на предприемачите. Наред с изложението, на специална пресконференция ще бъдат обявени резултатите и ще бъде даден старт на ежегодната глобална инициатива „Световна седмица на предприемачеството”.