теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Спестовна сметка Alpha Ултима отговаря на всички очаквания на българските потребители


6 гласа2163 прочитанияПредложението на Alpha Bank идва с комбинация от предимства, които са сред най-важните критерии за избор на спестовна сметка


Спестовна сметка Alpha Ултима от Alpha Bank покрива всички основни очаквания на потребителите при избора на сметки от спестовен характер, сочи най-новото проучване на потребителските нагласи и начините, чрез които българите спестяват. Високата доходност и гъвкавост, наред с електронното банкиране и дебитната карта са комбинацията от преимущества, посочени от участниците в анкета на финансовия портал www.MoitePari.bg като най-важните критерии за откриване на спестовна сметка.

Alpha Ултима е създадена, спазвайки принципите на Alpha Bank за яснота и прозрачност в отношенията с клиентите, така че те да получават точно това, което им предлага банката, без такси за откриване и поддръжка на сметката.

Доходност и гъвкавост
Alpha Ултима е подходяща за клиенти, които биха искали да се възползват от висока лихва за своите спестявания и свободата да разполагат с тях по всяко време, запазвайки доходността си. Лихвените проценти достигат до 5.00% за сметки в лева, 4.00% в евро и 3.50% в щатски долари. Със спестовна сметка Alpha Ултима клиентите имат възможност да внасят и теглят без ограничение, да получават парични преводи и извършват разплащания. Според онлайн проучването за използването на спестовни сметки, не високата лихва е основният фактор при сравнение на предложенията на пазара, а възможността да се теглят и довнасят суми по всяко време – това е и водещият мотив потребителите да предпочитат спестовните сметки пред срочните депозити.

Уеб банкиране в комбинация с международна дебитна карта
Със спестовна сметка Аlpha Ултима може да се оперира от всеки офис на банката, а услугата Alpha Уеб банкиране дава възможност да бъдат извършвани онлайн разплащания, вътрешнобанкови и междубанкови преводи в страната и чужбина. Така Alpha Bank гарантира на своите клиенти гъвкавост и удобство при плащане. Нещо повече, сметката е с опцията за издаване на международна дебитна карта Alpha Bank MasterCard, без такси както за издаване, така и за разплащане и покупки в страната. Резултатите от проучването на финансовия пътеводител www.MoitePari.bg сочат, че именно електронното банкиране и дебитната карта са сред най-желаните допълнителни продукти при ползване на спестовна сметка. Така са отговорили както потребителите, които вече ползват такъв спестовен продукт, така и хората, които нямат спестовна сметка.

Освен високата доходност и гъвкавостта, с Alpha Ултима лесно управлявате вашите комунални плащания, контролирайки всяка транзакция чрез услугата SMS известие.

За повече информация за Alpha Ултима: www.alphabank.bg; 0800 19 222, както и в най-близкия офис на Alpha Bank България.

За проучването: През август 2013 г. www.MoitePari.bg проведе проучване сред своите абонати и потребители с въпроси за начините, по които спестяват. В анкетата са участвали 1 306 души – мъже и жени от цялата страна, на възраст между 35-60 години, предимно с висше образование.
Свързани ключови думи