теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Спестявайте лесно с депозит „Всичко е точно“ от БАКБ


0 гласа1122 прочитания


Обмисляте покупка на по-голямо жилище, но трябва да покриете началната вноска? Детето Ви е още малко, но вече трябва да помислите за неговото бъдеще и да осигурите таксите за висшето му образование? Или пък след годините усилена работа, скоро ще трябва да се отдадете на заслужена почивка? Със сигурност имате цели и мислите за бъдещето.  Да планирате  е прекрасно, но още по-хубаво е когато имате спестявания, които да  Ви помагат да  постигнете Вашите цели. Спестяването е важна част от плановете за бъдещето.


С депозит „Всичко е точно” от БАКБ предварително определяте крайната сума, която искате да спестите, и внасяте на равни месечни вноски: Това може да стане изцяло онлайн, без да е необходимо да посещавате клон на банката. С него не само спестявате дългосрочно, но и гарантирате ефективна защита за себе си и своите близки. Дори в случай на злополука, сумата, която сте си поставили за цел да достигнете в края на избрания срок на договора, е гарантирана с бонус застраховка „Злополука” - за  сметка на банката. 

Така например, ако искате да спестите 50 000 лева, които да използвате за инвестиция в имот, то постигането на целта е сигурно, ако внасяте редовно месечните си вноски. Валутата може да бъде лева или евро, а срокът на депозита 3, 5 или 7 години. Минималната сума на първоначалната и месечните вноски е 50 валутни единици. Лихвените проценти, в размер от 1.35%, 1.65% и 1.75%, са сред най-атрактивните, които можете да получите за своите спестявания.

Дългосрочен депозит „Всичко е точно” се предлага във всеки офис на БАКБ, както и онлайн на deposit.bacb.bg. Вижте цялата информация и пълните условия на продукта на www.bacb.bg

Свързани ключови думи