теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Стидендия на МОИТЕ ПАРИ в нова група на Академия по финанси за нефинансови мениджъри


5 гласа1525 прочитанияПитър Дракър е казал, че ако не можем да измерим една дейност, то не можем да я управляваме. Именно тази мисъл е заложена в сърцевината на Академията по финанси за нефинансови мениджъри, организирана от The Business Institute. Нова група започва на 4 март, а МОИТЕ ПАРИ отново са партньор на Академията и предоставят 1 място със стипендия в размер на 75% от таксата за участие.

Днес всеки бизнес мери своята ефективност. Затова всяка ключова позиция в компанията вече е отговорна за управлението на финансите.

Академията е изключително практична. Полезна е за управители и нефинансови мениджъри, които имат нужда да структурират цялостната картина за практично управление на финанси. Те придобиват  умения за финансово планиране, изпълнение, анализ и оценка на резултатите. 
Програмата на академията е разделена на 3 модула, а именно: 

Как да четем финансовата информация?
Как да анализираме резултатите?
Как да вземаме решения?

Пример за практическата насоченост на Академията е това, че фасилитаторите от The Business Institute работят с по реални казуси с бизнес инструменти, на които отделят 40% от времето на всяка сесия. 

Лицата на Академията по финанси за нефинансови мениджъри са Светлан Станоев, Георги Миленчев, Владимир Михайловески и Станислав Сираков. Вижте повече за техния професионален “багаж” , до който ще имате достъп по време на Академията. 

Нова група на Академията предстои да започне на 4 март 2013 г., продължава 3 седмици. Сесиите са два пъти в седмицата привечер. Вижте програмата й Стипендията на МОИТЕ ПАРИ е в размер на 75% от цената за участие, което означава 188 лв. за всички сесии. Ако желаете да получите шанс за нея, оставете вашите контакти. Срокът за регистрация за конкурса за стипендия е 15 февруари 2013 г.


Свързани теми