теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Ти Би Ай Кредит с нови, по-добри условия по кредитните си карти


7 гласа18993 прочитания

Ти Би Ай Кредит въведе промени в условията за ползване на кредитна карта. С промените  клиентите ще увеличават автоматично кредитния си лимит с  5 % от размера на всяка транзакция, независимо дали тя е направена на банкомат или на ПОС-терминал. В същото време ще намаляват месечната си такса с 5%.  Предложението е изключително изгодно и  има за цел да стимулира използването на кредитни карти.  Новите условия са валидни, както за всички новоиздадени, така и за съществуващите  кредитни карти. 

Променят се и условията за издаване на нови карти. Картодържателите ще могат да избират  схема с годишна такса обслужване или схема с месечна такса обслужване.

Годишната такса е 23лв., плюс 2.80лв на месец, а месечната схема е с такса 6лв. на месец. Таксата, обаче не се дължи за месеца, в който клиента е погасил изцяло задълженията си  до 15 число и не използва картата до края на същия месец.

Ти Би Ай Кредитни карти се издават във всички 21 фронт офиса на Ти Би Ай Кредит в страната, както и в големите вериги за черна и бяла техника, вериги мобилни телефони, в офисите на Булстрад и чрез собствена  агентска мрежа.  Досега издадените карти  надхвърлят 60 000 броя.

Вижте повече за този продукт тук  

Коментари и отговори

IMAM ZAKUPENI STOKI 4REZ TI BI AI KREDIT.KAK MOGA DA PLA6TAM ZA DA IZBEGNA TAKSITE NA BANKITE MARGARITA STOEVA EGN-6708307670 DANO POLU4A NJKAKAV OTGOVOR BLAGODARJ

Ако ТВІ Credit изискват задължително внасяне на вноските по банков път, няма как да избегнете таксите. Ако се допуска плащане в брой, тогава би било възможно. Вариант е плащане през Интернет с дебитна или кредитна карта, но там се таксува транзакцията.

Надяваме се, че бяхме полезни.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

ot Kauflant kupih komputar na kredit, no saprugat mi Jivko Jelev se interesuva moje li da izplata kredita navednaj i kakvo shte vzemete otgor kredita. Komputara struva 1000lv. CHAKAM OTGOVOR ako ne mi otgovorite toi shte poiska otgovor chrez mediite
Според Закон за потребителския кредит чл.7 (12) потребителят има право да погаси предсрочно задължението си.Това означава, че нито една институция, поподаща в обхвата на закона не може да откаже на клиента си предсрочно погасяване на задължението му.

При така изложената от Вас информация не можем да Ви кажем размерът на таксата при предсрочно погасяване, защото тя зависи от условията, при които сте сключили договор за потребителски кредит.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
ЗДРАВЕЙТЕ искам да питам какви документи са неопходими за получаване на кредитна карта и за кандидатстване благодаря предварително
Документите, които TBI Credit изискват за издаването на кредитна карта са:
- Лична карта и
- Коректно попълнено "Искане за финансиране"
 
Все пак бихме желали да напомним, че е възможно финансовата институция да Ви изиска и допълнителни документи, за издаването на кредитна карта. Какви точно (и дали изобщо ще бъдат поискани такива) се определя от Издателя.

За целта, за да получите повече информация, Ви съветваме да се свържете директно с техен представител.

Повече информация, как да ги намерите, можете да намерите на www.tbicredit.bg
 
Надяваме се, че сме Ви били полезни.
 
Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
zdraveite imam kredit koito ne iziskva plashtane po bankov pat v koq banka moga da go vnesa za da izbegna taksite. Blagodarq predvaritelno
Плащанията по кредитите се осъществяват по банков път, поради фактът, че това е един от най-лесните начини за тяхното обслужване, а не поради факта, че самия кредит изисква такъв вид плащане. Важно е да се знае, че дори и кредитиращата компания да не е банкова финансова институция с цел улесняване на процедурата по издължаване на задълженията на нейните клиенти тя има открити разплащателни сметки в обслужваща или няколко обслужващи банки. Тези сметки задължително се посочват в договора за кредит, както и наименованието на обслужващата банка. Възможно е тази банка да предоставя по-изгодни условия, изразяващи се в по-ниски такси и комисионни за осъществяване на преводите. Съветваме Ви внимателно да прочетете договорът си за кредит и да разберете коя е обслужваща банка на компанията, към която имате задължение, както и дали може да възползвате от преференции относно извършвани плащания.

Със сигурност обаче таксите, платими за обслужване на задължението не могат да бъдат напълно избегнати осъществявайки се чрез превод към сметка. Единственият начин таксите за превод да бъдат избегнати напълно е чрез касово плащане (парична вноска на каса) в административна единица (клон) на небанковата институция.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Сестра ми Христинка Узунова закупи хладилник чрез ТВІ Credit и в момента е в чужбина и аз внасям вноските но им изгубих края и незнам как да проверя колко остават или да не съм надвнесал
Справка за размерът на оставащото задължение може да направите, като посетите административната единица към посочената от Вас небанкова институция. Местонахождението на офисите, както и телефоните за контакти може да намерите тук.

Освен това ако разполагате с погасителен план към договора за кредит няма да се наложи да посещавате офисите на дружеството, тъй като там ще намерите необходимата Ви информация.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
zdraveite zakupih klimatik ТВІ Credit kam СИБАНК ako tam vnasiam pogasitelnata vnoska shte imam li tolkova ogromna taksa kakto v drugi banki BLAGODARIA
Първо държим да уточним, че Моите Пари не е финансова институция, а сайт сравняващ финансови продукти.

След като сте закупили климатик на изплащане към TBI Credit най-добтре би било да се свържете с тях за информация.

Бихте могли да се поинтересувате дали нямат сключени споразумения с някоя банка, в която техните клиенти да погасяват вноските си по-евтино или без такса. За съжаление ние няма как да знаем дали в СИБанк ще имате такса и в какъв размер.
 
Повече информация за TBI Credit бихте могли да намерите на http://tbi.webvariant.com/ или на тел. 0700 18 800.
 
Надяваме се, че сме Ви били полезни.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
здравейте! искам да покрия заема, които имам и двете кредитни карти, които имам.цялата сума възлиза на 6000лв. само. че наскоро смених работата си, така че не знам как ще стане да плащам на 1 място. моля дайте ни съвет как да постъпя. благодаря предварително
За съжаление при кандидатстване за кредит, повечето банки изискват кредитоискателя да работи на постоянен трудов договор от поне 3 – 6 месеца при настоящия работодател. Също така, от особено значение е да нямате (да не сте допускали някога) просрочени кредити повече от 30 дни.

В това отношение Вие не отговаряте на изискванията за стаж.

Вариант за Вас е, ако получавате заплатата си по банков път, да проверите дали не биха Ви отпуснали кредит в банката, където се превежда.

В секция потребителски кредити, бихте могли да сравните актуалните условия по кредитите в момента.

Надяваме се, че сме Ви били полезни.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Имат големи лихви.