теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Участвайте в Национален 50+ конкурс за финансова грамотност


0 гласа1310 прочитания

В рамките на 6 седмици, трима победители ще вземат по 300 лева!

Казват, че мъдър е подготвеният човек. КЛУБ 50+, в партньорство с ING Пенсионно осигуряване и ING Животозастраховане, организират първия Национален 50+ конкурс за финансова грамотност, с който да проверим степента на финансова подготвеност у хората над 50 години в България с помощта на кратък тест.

Как да участвам?

За да участвате в конкурса, необходимо е да посетите http://ing.club50plus.bg, където ще трябва да влезете в системата на сайта с помощта на вашите потребителско име и парола. В случай, че не сте регистриран потребител на сайта, можете да се регистрирате в рамките на минута.

След като влезете в системата на сайта, върнете се обратно към http://ing.club50plus.bg, където ще можете да започнете попълването на теста.

За да участвате в надпреварата за трите награди от по 300 лева, трябва да отговорите правилно на 8 или повече от тринадесетте въпроса, съдържащи се в теста. Един потребител може да участва единствено веднъж в конкурса, а участници в Националния 50+ конкурс за финансова грамотност могат да бъдат единствено регистрирани на сайта български граждани на възраст 50 или повече години.

Кръгове и правила

Конкурсът се провежда в три последователни кръга. Всеки кръг продължава две седмици и завършва с изтегляне на победител, който получава 300 лева. Първият кръг на конкурса започва на 08.10.2012 г. и приключва на 21.10.2012 г., вторият кръг започва на 22.10.2012 г. и приключва на 04.11.2012 г. и третият, последен кръг, започва на 05.11.2012 г. и приключва на 18.11.2012 г. Победителите се изтеглят в рамките на 72 часа след приключване на всеки от кръговете, измежду всички участници в съответния кръг, дали 8 или повече верни отговори на теста. Изтеглянето на победителите се случва в присъствието на нотариус, а имената им се обявяват непосредствено след това на сайта на Клуб 50+.

Можете да се запознаете с детайлните правила на Националния 50+ конкурс за финансова грамотност тук.

Награди

Общият награден фонд на надпреварата е 900 лева и е осигурен от ING Пенсионно осигуряване и ING Животозастраховане. Участвайте и кажете на вашите 50+ приятели също да участват!

Пожелаваме ви успех!

Направете своя тест за финансова грамотност сега!


Източник: club50plus.bg