УниКредит пуска потребителски кредит с фиксирана лихва за целия период

УниКредит Булбанк и УниКредит Кънсюмър Файненсинг пускат потребителски заем „Бързо, кредит”, който се одобрява в рамките само на два часа и отпуснатите средства могат са на разположение на клиентите в рамките на един работен ден.

Кредитът е подходящ за клиенти с постоянни месечни доходи от работа на безсрочен трудов договор, които имат нужда от бързо одобрение на заем до 4000 лева. Заемът може да се използва за ремонт на апартамент, за почивка, за образование, закупуване на техника, обзавеждане и др.

Процедурата по отпускане и документацията по заема е максимално улеснена за клиента. „Бързо, кредит”  се предлага във фиксирани размери от 1000, 2000, 3000 или 4000 лева с максимален срок до 4 години. Не се изисква обезпечение или поръчители. На клиента е необходима само и единствено лична карта. Няма такса предсрочно погасяване. Възможен е гратисен период до 45 дни.

Годишната лихва на „Бързо, кредит” е от 12% до 16.5% в зависимост от размера и срока. Тя е фиксирана в договора и е валидна за целия период на кредита. Еднократно се дължи фиксирана такса от 7% от заема за администриране на сумата. Таксата се прибавя към исканата сума, т.е. клиентът получава реално сумата, за която е кандидатствал. При искана сума от 3000 лева за три години например, клиентът ще получи 3338.52 лева заем. Сумата над 3000 лева служи за покриване на застраховка „Живот”, която покрива и риска от „Нежелана безработица” , както и за таксата за разглеждане на документите. При този пример годишния процент на разходите е 22.16%, което е конкурентен разход на пазара на подобен тип бързи кредити, отпускани от финансови и други нефинансови фирми за потребителско финансиране.

Преди подписване на договора за заем в съответствие със закона за потребителския кредит и европейската практика клиентът получава формуляр с подробна информация за всички разходи по кредита му.

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

искам да разбера дали мога да кандидатствам за потребителски кредит от 2000-4000 пет месеца имам във фирмата осигуряват ме на 390 лв
За да бъдете одобрен за финансиране, изискванията за платежоспособност на банката, на които трябва да отговаряте, за да Ви бъде отпусната съответната сума се изразяват в следните основни характеристики:
-    наличие на постоянен трудов договор от минимум 6 месеца при сегашния работодател.
-    След извършване на месечната погасителна вноска, трябва да остават минимум по 100 лв. на член от семейството
-    Съотношението дълг / нете доход би следвало да е между 40% и 60%
-    При недостатъчност на размера на дохода, банката може да изисква поръчителство на едно платежоспособно лице

За повече информация относно потребителските кредити можете да намерите тук.

За Ваше удобство, можете да спестите време и да кандидатствате он-лайн през нашият сайт, като услугата е напълно безплатна за клиента.

Надяваме се, че сме Ви били полезни.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
трябва ми кредитна карта от 1000лева в момента сом по маи4инстжо което свършва този месец има ли възможност да ми се отпусне карта
За съжаление след като сте в майчинство няма как да бъдете одобрена за кредит.

За кандидатстване за кредитна карта, повечето Издатели поставят изисквания като за стандартен потребителски кредит – стаж при настоящия работодател, минимум 5 – 6 месеца, на постоянен трудов договор, липса на просрочия по кредити повече от 30 дни и т.н.

Друга възможност е да се обърнете към небанковите финансови институции. Политиката им е значително по-гъвкава спрямо кандидатите и би било възможно да разгледат молбата Ви за кредит.

Повече информация за тези кредити можете да намерите в секция Бързи кредити на сайта на МОИТЕ ПАРИ.

Друга възможност е Ваш роднина да кандидатства за кредитна карта, към която да бъде издадена допълнителна карта на Ваше име. За съжаление при този вариант се заплащат годишни такси и за двете карти – основната и допълнителната, освен това допълнителната карта няма собствен лимит, а използва лимита на основната карта, като основния картодържател определя каква част от кредитния лимит ще бъде достъпна, чрез допълнителната карта.


Надяваме се, че информацията Ви е била полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
искам да попитам имам ли шанс да ми се отпусне такъв кредит за 1500лв имам постоянен трудов договор от 9 месеца осигуряват ме на 325лв но взимам 400лв
Изискванията за платежоспособност на банката, на които трябва да отговаряте, за да Ви бъде отпусната съответната сума се изразяват в следните основни характеристики:
- Наличие на постоянен трудов договор от минимум 6 месеца при сегашния работодател.
- След извършване на месечната погасителна вноска, трябва да остават минимум по 100 лв. на член от семейството
Съотношението дълг / нете доход би следвало да е между 40% и 60.

След като имате навършени 6 месеца от назначаването Ви на работа, Вие имате възможност да кандидатствате за кредит и да бъдете одобрена.

За да видите офертите на банката за сумата, която искате да изтеглите може да отворите следния линк тук и да въведете необходимите данни.

Надяваме се, че сме внесли яснота в запитването Ви.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.