Банка ДСК отново подкрепя акцията „Жълти стотинки”
 
По традиция в чест на 1 юни – Международния ден на детето, Банка ДСК  стартира промоционална кампания „За нашето бъдеще”.

Тя включва откритите през юни т.г. (от 1 до 30 юни) детски влогове в български лева и евро. Промоцията се състои в надбавка от 0,5% към действащия лихвен процент за този вид депозити.  Минималната сума за откриване на промоционалния детски влог в кампанията „За нашето бъдеще” е 50 български лева или евро, т.е. точно каквато е минималната сума за откриване на обикновения детски влог. 

Още една акция по случай 1 юни ще се състои за втора поредна година. Благотворителната кампания „Жълти стотинки” стартира на 1 март 2008 г., когато група деца и техните родители внесоха събрани в детски касички стотинки в дарителска сметка, специално открита в Банка ДСК – Финансов център Батенберг.  Цяла година децата събират дребни жълти монети и с разрешението на родителите си два пъти в годината – на 1 юни и 6 декември – Деня на СВ. Николай Чудотворец, ги внасят за закупуването на жизненоважни консумативи и съоръжения за детски болници в страната. Сега на 1 юни жълтите стотинки ще бъдат внесени в клонове на Банка ДСК . Средствата ще бъдат дарени на Втора специализирана акушеро-гинекологична болница „Шейново” за закупуване на две реанимационни маси за новородени. 

В рамките на кампанията „Жълти стотинки”, организирана от „Клуб МСН” /”Милосърдие, съпричастие, напредък” / на 1 юни ще се състои и голям концерт пред Народния театър „Иван Вазов”.