теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Всички студентски кредити на едно място – сайта на МОИТЕ ПАРИ


5 гласа2172 прочитания

Имаме удоволствието да съобщим, че от днес стартираме нова подсекция на секцията ни Потребителски кредити – СТУДЕНСКИ КРЕДИТИ.
 
В нея участват всички 9 банки, предлагащи студентски кредити. Освен стандартните студентки заеми, в секцията присъстват и тези с финансова подкрепа от държавата по реда на Закона за кредитиране на студенти и докторанти.

Ежедневните ни наблюдения показват, че интересът към тези продукти активно нараства през последните няколко години. Тази тенденция особено ясно се открои и след промяната, която правителството внесе от началото на 2010 година със Закона за кредитиране на студенти и докторанти.
 
В отговор на засиления интерес се постарахме да съберем всички оферти за тези продукти на едно място. В каталога ще откриете пълен списък на банките предлагащи студентски кредити, подробна информация за условията по тях и изискванията към кандидатите.
 
С добавянето на тази секция се надяваме да затвърдим МОИТЕ ПАРИ като източник на достъпна, полезна и изчерпателна информация за предлаганите банкови и небанкови продукти.

С уважение,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ, Българският финансов пътеводител