теми
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИБЪРЗИ КРЕДИТИКРЕДИТНИ КАРТИСРОЧНИ ДЕПОЗИТИ

Вземи автокредит + Ваучер за зимни гуми с отстъпка


0 гласа1524 прочитанияВсеки знае, че покупката на употребяван автомобил е свързана с няколко  почти задължителни мерки.

Освен смяна на масло и филтри, специалистите съветват да се подмени и ангренажния ремък, особено ако колата е над 5 години.

Друго, на което трябва да се обърне внимание, са гумите и джантите на автомобила. Тяхното качество е от изключително значение както за лесното управление, така и за сигурността на пътниците по време движение. Ето защо БНП Париба Лични Финанси подарява към всеки усвоен Автокредит „3+“ ваучер за покупка на зимни гуми и джанти с отстъпка.

Автокредит „3+“ е специализиран кредит за финансиране на автомобил над 3 години от датата на първата регистрация. А кампанията „Вземи автокредит + Ваучер за зимни гуми с отстъпка“ е валидна за периода от 24 ноември 2014 год. до 15 януари 2015 год.

Ваучерът може да бъде използван във всички центрове на партньорите на компанията Маргел ООД и Карио ООД до 31 март 2015 год. Пълният списък с центровете можете да научите от Общите условия на кампанията.

След като смените гумите и джантите е добре да проверите дали колата има нужда от реглаж на преден и заден мост, съветват също специалистите. Това е и част от подготовката на колата за зимните условия, което е от ключово значение за сигурността и удобството на пътуването.

Свързани теми