Тази година единственото международно събитие за развиващите се дигитални пазари за страните от EMEA ще избере 21 стартиращи компании, давайки им възможност да се представят безплатно пред някои от най-големите инвеститори в света, местни VCs и стратегически партньори.

"Всяка година жури от експерти разглежда кандидатурите на стартиращите компании и избира тези, които да представят безплатно своя бизнес по време на Webit Congress. Събитието предоставя възможност на предприемачите да се срещнат на едно място с бизнес ангели, представители на VCs и инвестиционни фондове. С включването на новите пазари от страните от ЕМЕА и първото издание на Webit в Истанбул, който е един от най-големите центрове за дигитален бизнес в региона, ние решихме, че трябва да направим нещо специално за стартиращите компании", съобщи основателят на  Webit Congress и Главен изпълнителен директор, Пламен Русев.

Тази година броят на одобрените стартиращи компании се увеличава от пет на двадесет и една. Всички финалисти ще получат безплатен щанд на изложението в центъра на събитието, както и възможност да се представят на сцената пред публиката, съдиите и инвеститорите. Победителят ще получи международно медийно отразяване от световните и локални медийни партньори на Webit и ще привлече вниманието на повече от 6000 посетители от над 60 страни.

Така че, ако вашата компания е на по-малко от 4 години и е базирана в Европа, Близкия Изток или Африка, всичко, което трябва да направите, е да попълните онлайн формуляр до 30и юни и да се включите във Webit 2012 StartUp Challenge.

Webit конгрес 2012 г. ще се проведе на 10 и 11 октомври 2012 г. в Istanbul Convention & Exhibition Centre (ICEC), Турция. За повече информация, посетете http://bit.ly/M344u3

За повече информация:

Simeon Polimenov
Event Manager
E: office@e-acad.eu
www.webitexpo.com