До 30 процента по-евтина имуществена застраховка от „Български Имоти” на МОИТЕ ПАРИ


0 гласа5260 прочитания

Секция „Застраховки Имущество” на moitepari.bg вече е с нова функционалност – възможност за online калкулиране на премията и директна заявка за имуществена застраховка „Флекси”, предлагана от застрахователя „Български Имоти”.

„Флекси”, както говори и името, е изключително гъвкава от потребителска гледна точка застраховка. Тя включва, както минимален пакет от задължителните рискове - „Пожар, удар от мълния, експлозия, имплозия, удар от летателни апарати или падащи от тях части или товари”, така и широк набор от допълнителни, незадължителни рискове:

  • „Буря”, „Градушка”, „Проливен дъжд”, „Наводнение”;
  • „Измокряне вследствие авария на водопроводни инсталации или от забравени кранове и чешми при неритмично водоснабдяване”;
  • „Свличане и срутване на земни пластове”;
  • „Злоумишлени действия на трети лица и щети от взривни устройства”;
  • „Вандализъм”, „Късо съединение”;
  • „Увреждане на имущества вследствие удар от превозно средство или животни”;
  • „Чупене на стъкла или прозорци”, „Земетресение”, „Кражба”;
  • „Гражданска отговорност към трети лица”.
 
Застраховката се предлага със срок на валидност 6, 9 или 12 месеца, като има възможност за разсрочено плащане на премията, но само при избор на 12 месеца и премия над 50 лв.

Клиентите сключили застраховка „Флекси” през moitepari.bg ползват отстъпка от стойността на застрахователната премия в размер на 10%.

При еднократно издължаване на застрахователната премия (важи за срок на застраховката от 12 месеца), отстъпката е в размер на 10%. При наличие на друга сключена застраховка в „Български имоти”, която е валидна към момента на сключване на застраховка „Флекси”, отстъпката от премията е в размер на 10%.  

Описаните по-горе отстъпки се акумулират т.е. при сумиране на всички отстъпки, застраховката в крайна сметка може да излезе с до 30% по-евтино.

В случай, че застраховката успее да отговори на Вашите застрахователни нужди и вземете решение за нейното закупуване, Вие имате възможността да си я поръчате online през moitepari.bg. В зависимост от посоченото от Вас удобно време за контакт, консултант на „Български имоти” ще Ви се обади в рамките на 24 часа от попълване на online заявката. Той ще Ви даде указания за стъпките за получаване на застрахователната полица, общите условия на застраховката и всички останали необходими документи, съпътстващи продукта.


Повече за ползата от имуществената застраховка можете да прочетете тук: Заслужава ли си човек да си направи застраховка имущество?
Свързани теми
Свързани ключови думи