Избрани оферти за почивка на море или планина в България през май


3 гласа7680 прочитания

МОИТЕ ПАРИ разработи каталог с подбрани оферти за почивка през май по Вашия джоб

В каталогът са включени оферти за почивка само на избрани партньори на МОИТЕ ПАРИ. Офертите са в ценови диапазон, който средно статистическият българин може да си позволи в условията на криза. Пакетите започват от 75 лв. и достигат до около 600 лв. *  на човек за 5 нощувки. С малки изключения цената включва осигурена закуска, стандартните екстри на хотела (фитнес, паркинг, басейн и др.), като в някои пакети е включена и празнична вечеря или обяд за 6 май.

Към момента на www.moitepari.bg можете да намерите оферти за:

• почивка на море в КитенНесебър и Дружба
• почивка на планина в Арбанаси, Банско, Рибарица, Сандански, Пампорово, Девин, Велинград, Боровец, Троян, Хисаря, Разлог и Белоградчик,

като  постоянно се добавят нови дестинации и хотели.

Можете да изпращате запитвания за всяка една от публикуваните оферти на сайта. Наш служител ще се свърже с Вас до 24 часа в работни дни.

В случай, че имате допълнителни въпроси или не откривате оферти за курорта/града, в който бихте искали да прекарате почивните дни, можете отново да ни пишете или да се свържете с нашият екип на посочените по-долу контакти. При проявен интерес от страна на клиента се предлагат допълнителни услуги като “rent-a-car”, посрещане и др.

Можете да разгледате каталога тук.

За контакти:

Тел: 02/ 865 34 17
E-mail: info@moitepari.bg
Работно време: от Понеделник до Петък, от 9:30 до 18:30

* Поради ежедневното актуализиране на информацията МОИТЕ ПАРИ не се ангажира с долен/горен праг на пакетните цени.