МОИТЕ ПАРИ за трета поредна година грабна приза на публиката за „Най-добър БГ Сайт” в категория „Банки и финанси” в престижният конкурс „БГ Сайт 2008". Tова е второто отличие на МОИТЕ ПАРИ за тази година. През м. Юни www.moitepari.bg грабна първа награда за най-добър уеб сайт в категория Финанси на Международният Уеб Фестивал в Албена.

„БГ Сайт 2008” е деветото издание на конкурса, който има за цел да подпомогне развитието на родното уеб пространство. Участниците тази година бяха разпределени в 10 категории. МОИТЕ ПАРИ  премери сили с още трима претендента в категорията „Банки и финанси".

Решаващият глас тази година имаше публиката, като за първи път журито връчи специална награда за заслуга на Интернет потребителя! Вижте всички победители в „БГ Сайт 2008”.

МОИТЕ ПАРИ иска да изкаже специални благодарности на всички Вас - потребителите на www.moitepari.bg, които дадоха своя глас и ни подкрепиха в конкурса. Тази награда е израз на Вашето доверие и признание, за което искрено Ви благодарим!

Снимки от награждаването можете да видите тук и тук.