Посетете www.zadrujno.bg


5 гласа7523 прочитания

  • Стартира първият сайт в България за групово пазаруване – www.zadrujno.bg, който позволява на потребителите да пазаруват целогодишно с до 90% отстъпка, без това да води до загуба за търговците
  • Моделът е изключително популярен на запад и се основава на силата на „груповото пазаруване” – отстъпката е валидна само ако се набере минимален брой купувачи
Стартира първият сайт в България за групово пазаруване – www.zadrujno.bg, който позволява на потребителите да пазаруват целогодишно с до 90% отстъпка, без това да води до загуба за търговците, предлагане на стоки и услуги със занижено качество или познатата ни на пазара практика на „извън сезонна разпродажба”.

Моделът е изключително популярен на запад и се основава на силата на „груповото пазаруване” т.е. отстъпката е валидна само ако се набере минимален брой купувачи. По този начин всички участници в процеса печелят.

www.zadrujno.bg е проект на МОИТЕ ПАРИ – Българският Финансов Пътеводител (www.moitepari.bg), познат на българските потребители вече 5 години като надежден източник на информация за истинската цена на различни финансови продукти и услуги, както и доверен и безпристрастен съветник за разумно управление на личните им финанси.

www.zadrujno.bg е продължение на мисията на МОИТЕ ПАРИ да се грижи за клиентите си, като демонстрира лично отношение към всеки един от тях. Проектът има голяма социална значимост за потребителите и е пример за бизнес от нов тип, в който всеки печели” – коментира Камен Кънев, изпълнителен директор на МОИТЕ ПАРИ ООД.

Как работи zadrujno.bg?

Всеки ден на сайта се предлага най-добрата сделка в града. Към момента сайтът предлага сделки само в границите на град София, но съвсем скоро ще отвори врати и за потребителите в градовете – Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе, Плевен, Благоевград и Велико Търново. Клиентите могат да закупят реално ваучери за различни заведения, барове, спа-масажи, екстремни спортове, козметични салони, автомивки и много, много други. За да се осъществи сделката на деня обаче (т.е. всички да получат своя ваучер с отстъпка) трябва да бъде събран минимален брой купувачи – определен предварително за всяка сделка. Промотирането се осъществява от самите потребители чрез предаване от уста на уста, по имейл или чрез социалните мрежи.

Това условия е необходимо, тъй като www.zadrujno.bg използва силата на груповото пазаруване: обещаваме на търговците минимален брой клиенти, които ще закупят услугата или стоката им в рамките на деня, а те от своя страна се съгласяват да дадат изключително атрактивни отстъпки (до 90%).

Ако този брой се събере, сделката става активна и всеки закупил получава електронен ваучер, с който при представянето му пред търговеца, може да се възползва от услугата или да изконсумира стоката. В случай, че минималният брой купени ваучери не се събере, www.zadrujno.bg връща депозираните от клиентите пари на 100%. Покупките през сайта се осъществяват с дебитни или кредитни карти и отстъпката важи само за покупки през сайта.

В допълнение www.zadrujno.bg е иновативна платформа, която среща търговците и клиентите и им предоставя средства за по-бърза и лесна комуникация. Клиентите могат да предложат различни стоки и услуги, които да се промотират на сайта, а търговците получават бърза обратна връзка за това дали дадена услуга/стока се харесва или не.

Свързани теми