Награди очакват картодържателите на American Express и Златна American Express от Пощенска банка при покупка

Всички клиенти автоматично участват в томбола с много награди

Специални награди очакват картодържателите на American Express и Златна American Express от Пощенска банка при покупки в периода от 10 ноември 2007 г. до 15 януари 2008 г., направени на ПОС терминали в търговските обекти в страната и чужбина, както и по интернет. Шансът за печалба расте успоредно с броя на покупките, направени с кредитните карти.

Клиентите, които пазаруват в бензиностанциите на Shell, OMV и ЕКО, както и в търговки вериги „Европа”, „Пикадили” и „Хит”, имат двоен шанс да спечелят, защото всяка покупkа в тези супермаркети ще им дава правото да участват два пъти в томболата.

Част от многобройните награди за картодържателите на American Express и Златна American Express са превод по кредитната карта по 1000 и по 1500 лв., 3 плазмени телевизора Philips 32 LCD дисплей, 5 Apple IPOD Nano 2GB памет и други.

Картодържателите на кредитна карта American Express могат да се възползват от следните преференциални условия:

 • Голяма финансова гъвкавост - гратисен период до 55 дни
 • Широко приемане както в интернет, така и в над 6000 търговски обекти в страната и в много други в чужбина, както и на банкомати в целия свят
 • Персонално съдействие във всяка ситуация, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, осигурено професионално от Центъра за обслужване на клиенти
 • Безплатна пътническа застраховка при злополука 

Специално разработената за българския потребител Златна кредитна карта American Express предлага:

 • Револвиращ кредитен лимит от минимум 5000 лв.
 • Възможност за ползване на безлихвен гратисен период до 55 дни
 • Застраховка при покупки – покритие на щети в случай на кражба или случайна повреда на закупените стоки за период от 3 месеца след покупката, на обща стойност до 20 000 лв. на година
 • Безплатна пътническа застраховка при злополука – с покритие до 300 000 лв.
 • Застраховка за неудобства при пътуване в чужбина
 • Оказване на съдействие при пътуване в чужбина в над 2200 туристически офиси в целия свят
 • 24 часово обслужване, 7 дни в седмицата
 • Лихвен процент - 16.9%
 • Годишна такса - 120 лева

Тук можете да намерите информация за следните продукти предлагани от Пощенска банка:

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

ZDRAVEYTE PRİTEJAVAM VAŞA KARTA AMERİKAN EKSPRES İMAM LİMİT OT 500LV NO V MOMENTA SIM VIV TURCIYA.İ VIPROSA MİYE SLEDNİYA TUKA DALİ MOGA DAYA POLZVAM.PO TOCNO OPİTAH NO NE USPEŞEN OPİT..AKO MOJE DAMİ KAJETE V BG KIDE MOGA DAYA İZPOLZVAM İ VIV TURCIYA. BLAGODARYA OŞTE OT SEGA İ ÇESTİTA NOVA GODİNA

Финансов портал МОИТЕ ПАРИ не издава или обслужва кредитни/дебитни карти. Функцията ни на финансовия е пазар е на независим анализатор.

За да използвате кредитната си карта в чужбина (Турция) е необходимо тя да е международна. При условие, че не сте успели да я използвате там, значи най-вероятно тя е национална (валидна само в границите на България) или не е активирана за използване в чужбина. Банките в България, които издават кредитни карти  Американ Експрес са Българска Пощенска Банка и Първа Инвестиционна Банка. Координатите, на които можете да се обадите, за да Ви бъде активирана картата в чужбина са:

Първа Инвестиционна Банка – най-добре е да се свържете с Централния офис (+3592 / 817 1100), тъй като телефонът (0800 12 012) посочен от банката във връзка с дебитните и кредитните им карти може да бъде избран само от стационарни телефони в страната.

Българска Пощенска Банка – аналогично като при ПИБ – телефон Централен офис (+3592/ 8166 000), телефон за въпроси свързани с кредитни карти Американ Експрес (0800 18 222 – за телефонни абонати от страната).

В рамките на страната и в чужбина можете да използвате своята кредитна карта на АТМ и ПОС терминалите, които обслужват електронни разплащания, както и при интернет разплащания.

Надяваме се, че сме Ви били полезни.
 
Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

 

Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.