Преференциални условия по своите жилищни и бързи кредити, както и по кредитните карти предлага официалната банка на изложението

Пощенска банка е официална банка на „Стройко 2000”.  Специални условия по своите жилищни и потребителски кредити и по кредитните карти предлагат от банката за есенното издание на изложението. Финансовата институция насочва своите предложения специално към посетителите на изложението за архитектура, строителство и обзавеждане.

От 17 до 23 октомври на щанда на Пощенска банка в НДК посетителите могат да се възползват от най-новия продукт на Пощенска банка и ДЗИ Банк. Двете банки, членове на Юробанк И Еф Джи Груп у нас, предлагат жилищно-ипотечен кредит „Кеш бонус”, който дава на клиентите допълнително бонус - пари в брой в размер на 4% от сумата на кредита.

Успоредно с офертата за жилищен кредит от Пощенска банка предлагат и бърз кредит с до 50 лева подарък от първата месечна вноска. В случай, че първата месечна вноска на клиента е под 50 лева, Пощенска банка и ДЗИ Банк правят подарък на клиента, като му спестяват цялата първа вноска, уточниха от пресцентъра на банките.

Кредитните карти American Express и златна кредитна карта American Express ще се предлагат на посетителите на „Стройко 2000” без годишна такса за първата година. В допълнение към офертата желаещите да получат кредитна карта EuroLine American Express могат да подадат своето заявление без такса за одобрение.  

Тук можете да намерите информация за следните продукти предлагани от Пощенска банка:

Тук можете да намерите информация за следните продукти предлагани от ДЗИ банк: