Специални коледни предложения за картодържателите на EuroLine, EuroLine American Express или Visa на Пощенска банка

Клиентите могат да избират над 100 вида компютри и офис техника при специални условия в магазин PC Фактор

Пощенска банка прави атрактивно предложение на своите клиенти при покупки в магазин PC Фактор. Клиентите на банката могат да избират над 100 вида компютри и офис техника в търговския обект при специални условия до 15.01.2008 г. Клиентите ще имат възможността да изплащат закупените от тях стоки на равни месечни вноски до 12 месеца. Минималната стойност на покупката е 150 лв. Промоцията е валидна за картодържатели на кредитни карти Euroline, Euroline American Express и VISA на Пощенска банка.

Тук можете да намерите информация за следните продукти предлагани от Пощенска банка:

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Промоциите валидни ли са нем например .Изплащам лизинг на вноски имам American express visa мога ли да си закупя например някаква мебел на изплащане .И какви ще са вноските
За начало, държим да уточним, че Моите Пари не е банка или финансова институция, а сайт сравняващ финансови продукти предлагани на българския пазар, който е и независим посредник на банкови продукти за граждани.

Що се отнася до промоцията, от които се интересувате – става дума за промоция при покупки в точно определен магазин за компютри и офис техника, която продължава до 15.01.2008 год.

В отговор на това, дали бихте могли да си закупите мебели на изплащане и какви биха били вноските – най-добре би било да се обърнете към институцията, издала картата Ви – Пощенска банка, в случая. От там ще получите най-точната информация относно отстъпки, промоции и всичко, което Ви интересува.

Надяваме се, че сме Ви били полезни.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

Здравейте, интересува ме промоцията на ПБанка важи ли за покупка на PC техника от веригите Техномаркет и Технополис или това е специален магазин PC Фактор и ако е така какъв му е адреса?

Предложението е валидно само за магазин PC Фактор. Неговият адрес е София, ул. Г. С. Раковски № 130.
Надяваме се, че сме отговорили на въпроса Ви.
 
Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.