12 % отстъпка за клиентите на трезора при покупка на вноски

Картодържателите на кредитни карти EuroLine, EuroLine American Express и VISA от Пощенска банка могат да се възползват от специална отстъпка от 12% при покупка във веригата магазини 2be в цялата страна. Промоцията е валидна при покупка на вноски от 12 до 36 месеца. Минималната стойност на месечната вноска е 12.50 лева.

Преференциалната оферта на водещата верига магазини за мобилни технологии 2be и една от най-уважаваните банки на българския финансов пазар обхваща както настоящи, така и бъдещи картодържатели на кредити карти от Пощенска банка. Клиенти, които все още нямат издадена EuroLine American Express, могат да кандидатстват на място в магазините на 2be. Купувачите могат да вземат желаната стока при одобрение, само срещу лична карта, като сроковете за одобрение са изключително кратки – от 10 мин. до един час.

„Нашата цел е за предложим на клиентите на Пощенска банка с кредитни карти EuroLine, EuroLine American Express и VISA все по-голямо разнообразие от продукти, които могат да закупуват при преференциални условия. Беше съвсем естествено да се свържем с 2be, които са лидери на пазара и имат магазини в цялата страна. По този начин осигурихме на клиентите на банката достъп при много добри условия до традиционно интересните продукти от технологичния сектор,” – каза Асен Ягодин, изпълнителен директор на Юробанк И Еф Джи България АД.

„Радваме се, че имаме възможност да работим с Пощенска банка, коята има силна репутация и се ползва с доверието на българските клиенти. За нас винаги е било важно да предлагаме на потребителите в нашите магазини условия, които ги улесняват максимално и това предложение е поредната ни стъпка в тази посока,” – заяви Станислава Арнаудова, Изпълнителен директор на 2be.

Тук можете да намерите информация за следните продукти предлагани от Пощенска банка: