Специални великденски предложения за картодържатели на Пощенска банка


0 гласа5423 прочитания

0% оскъпяване при покупка в избрани магазини за офиса и дома

По случай предстоящите Великденски празници притежателите на кредитни карти EuroLine American Express и Visa от Пощенска банка ще могат да пазаруват при 0% оскъпяване от цената без да заплащат минималната сума на покупката. Промоцията важи до 15 май тази година за покупки на стоки в търговски магазини „Технополис”, „Мултирама”, „Mobexpert”, „Зона за дома” и „Еником М”. Картодържателите ще могат да изплащат избраните от тях артикули на равни месечни вноски за период от 2 до 6 месеца.

Коментари и отговори

Притежавам кредитна карта American express от пощенска банка с лимит 800,00 лв. Мога ли да си увелича лимита, за да мога да се възпозвам от великденските промоции за пазаруване?
Не е необходимо да увеличавате кредитния си лимит, за да се възползвате от промоциите, предоставени от банката. При всички случаи обаче ако сметнете за необходимо да го увеличите това ще зависи изцяло от получаваните доходи, както и от това дали сте обслужвали плащанията си по нея своевременно и без забава. Тъй като не споменавате какъв е размерът на доходите Ви няма как да Ви кажем дали евентуално имате шанс да Ви разрешат по-висок кредитен лимит. Обикновено при кандидатстване за увеличаване на кредитния лимит по картата трябва да бъде попълнена молба, в която да се посочи искания размер.

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ