2003-та имах кредитна карта от обб банк,бях в чужбина погасих я но трябвало лично да закрия сметката,незнаех и ми се натрупаха лихви в размер на 70лв. Погасих ги и сега сьм в кредитния регистьр и не ми отпускат заем заради това. Дайте ми сьвет какво трябва да направя.

здравейте!2003 имах кредитна карта от обб банк,бях в 4ужбина погасих я но трябвало ли4но да закрия сметката,незнаех и ми се натрупаха лихви в размер на 70лв.Погасих ги и сега сьм в кредитния регистьр и не ми отпускат заем заради това.Дайте ми сьвет какво трябва да направя.Благодаря ви предварително

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Здравейте,

Съжаляваме за създалата се ситуация. Закриването на този тип сметка става само с изричното писмено желание на титуляра. В противен случай сметката си остава и по нея има такси за поддръжка и обслужване, които се трупат с течение на времето.

Можете да кандидатствате за кредит от небанковите кредитиращи институции понеже при тях изискванията към кредитоискателите не са толкова завишени, както при банките:

http://www.moitepari.bg/barzi-krediti/default.aspx?name=krediti_nebankovi_institucii

Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Екипът на МОИТЕ ПАРИ

Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.