Бихте ли ми дали някакви координати на семеен и индустриален ПФ?


358 гласа6699 прочитания

Бихте ли ми дали някакви координати на семеен и индустриален ПФ?
Свързани ключови думи

Коментари и отговори

Семеен ПФ АД е преобразуван в ИД Семеен фонд АД, което от своя страна е прекратено при вливането си в ИД Индустриален фонд АД.

Цените на ИД Индустриален фонд АД можете да следите от сайта на БФБ (с борсов код 5I5), като последната цена на акциите на дружеството от 20.03.2009 г. е 1.60 лв. на акция." АД

Можете да продадете Вашите акции по всяко време, като  можете да го направите със съдействието на инвестиционен посредник чрез два вида поръчки: обикновена или лимитирана. При обикновената поръчка акциите ще бъдат продадени по пазарната цена, която е в момента, докато при лимитирана поръчка Вие определяте цена и сделката се извършва само, ако тази цена бъде достигната.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
"Семеен ПФ АД е преобразуван в ИД Семеен фонд АД, което от своя страна е прекратено при вливането си в ИД Индустриален фонд АД. Цените на ИД Индустриален фонд АД можете да следите от сайта на БФБ (с борсов код 5I5), като последната цена на акциите на дружеството от 20.03.2009 г. е 1.60 лв. на акция." АД Можете да продадете Вашите акции по всяко време, като  можете да го направите със съдействието на инвестиционен посредник чрез два вида поръчки: обикновена или лимитирана. При обикновената поръчка акциите ще бъдат продадени по пазарната цена, която е в момента, докато при лимитирана поръчка Вие определяте цена и сделката се извършва само, ако тази цена бъде достигната. Надяваме се, че информацията Ви е полезна. Поздрави! Екипът на МОИТЕ ПАРИ"

"Рослин Партнърс България" ООД е мажоритарен акционер в ИД "Индустриален фонд" АД и инвестира свои средства в двата фонда на "Аврора кепитъл" - "Аврора кепитъл - Global Commodity Fund" и "Аврора кепитъл - балансиран", съответно достигайки 80.647% и 18.101% от активите на двете колективни инвестиционни схеми. Инвеститор с 7.24% от активите на балансирания фонд на "Аврора" е и ИД "Индустриален фонд" АД.