Има ли наистина банки които отпускат кредит само с лична карта, без документи за доказване на доход? Или всичко е рекламен трик?

Има ли наистина банки които отпускат кредит само с лична карта, без документи за доказване на доход? Или всичко е рекламен трик? Желая да получа малък кредит 4000 лв, работя на трудов договор и ме осигуряват на минималното. Естествено получавам повече. Знам че, дори минималната заплата ще ми стигне за този кредит, но все пак възможно ли е кредит - без доказване на доход?

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Кредитите, известни под наименованието „без доказване на доходите” съществуват наистина и се оказаха доста успешен продукт. При тях съответната банкова институция взима в предвид не размерът на Осигурителният, а реално получаваното месечно трудово възнаграждение или част от него. Това означава, че тези продукти са предназначени преди всичко за кредитоискатели с нисък Осигурителен доход или пък за онези, които не могат да докажат реалните си доходи дори чрез Служебна бележка. Тук е необходимо едно уточнение, че задължително кредитоискателят трябва да е назначен на постоянен трудов договор от минимум 6 месеца, както и да има непрекъснати социално-осигурителни вноски за този период.

Всъщност в България е масова практика реално получаваното възнаграждение да е по-високо от Осигурителния доход и поради тази причина възникнаха тези заеми. Характерното при тях е, че банката поема по-висок кредитен риск, сравнено със стандартните кредити, което оказва влияние и върху годишният лихвен процент в посока на увеличение. Също така много от кредитоискателите имат вече заем, но от банковата институция не му отпускат втори, заради ниският в НОИ деклариран доход. Реално този човек може безпроблемно да си позволи изплащане на още един заем. Кандидатствайки за потребителските кредити „без доказване на доходите”  вероятността да бъде финансиран е по-голяма.

В действителност не са много банковите институции, предлагащи този род финансиране. Примерни предложения може да намерите тук. В допълнителните условия на продуктите ще забележите, че банковите институции изискват задължително наличие на трудови правоотношения, което предполага представяне на Трудов договор и/или Служебна бележка, изготвена от работодателят. Това е отговор на въпросът Ви дали наистина се отпускат кредити само срещу лична карта.

Останалите актуални предложения на банките може да намерите в нашата секция за ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИ, след като въведете условията по заема.

Надяваме се, че сме отговорили на въпросите Ви.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
здравейте мене ме интересува как и откъде мога да изтегля 10000 лева само с лична карта без поръчител нямам никакъв трудов договор осигурен съм само здравно никога не съм работил занимавам се с дребен бизнес на 23 години съм със средно специално образование дохода на месец ми е 800 лева чисти пари парите ми трябват за да си купя кола не ми достигат 10000 лева и ако е възможно какви са условията интересуваме за колко време трябва да ги върна и каква е лихвата благодаря ви много здраве
За да кандидатствате за банков кредит е необходимо да сте на постоянен трудов договор от минимум 3-6 месеца или да притежавате фирма.

При положение, че Вашият случай е вторият е възможно да кандидатствате за кредит, като фирмата стане солидарен длъжник по кредита.

Тук можете да намерите повече информация относно кредита срещу лична карта.

За да кандидатствате за определен кредит е необходимо да отговаряте на дадени условия, които можете да прегледате тук, след което чрез нашия КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР  можете да изчислите погасителния план по избрана от Вас оферта.

Параметрите по потребителските кредити (лихва, максимален/минимален срок и т.н.) са различни в зависимост от дадената оферта.

За Ваше удобство, можете да спестите време и да кандидатствате он-лайн през нашият сайт, като услугата е напълно безплатна за клиента.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
здравейте искам да кандидатствам за кредит по интернет интересуваме как става не съм на договор и не работя никъде развивам среден бизнес но нямам и фирма ако може дайте някакъв съвет благодаря ви лек ден
За да кандидатствате за банков кредит е необходимо да сте на постоянен трудов договор, като небанковите финансови институции също изискват източници на постоянни доходи.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Здравейте, аз съм ученик, на 18 години съм и ми трябва малък кредит от 1 000лв. мога ли да получа такъв при положение, че не работя никъде, а уча... Благодаря!
Едно от изискванията на банките е наличието на постоянен трудов договор минимум от 3 месеца.

Не бихте имали шанс и при небанковите институции т.к.  тяхното изискване е  за наличие на постоянни доходи.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Няма такива банки защото преди години взех един кредит от 400 неможах да го исплатя защото претарпиах катастрофа опитвам се да взема друк кредит зада исплатя задалженията си и никои не ми дава такъв заем! Значи няма такава банка койято да дава заем само срещу л.карта!
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.