Имам 2 бързи кредита на обща стойност 1400лв. и един на вноски на стойност 650лв. Имам ли шанс за одобрение за кредит на стойност 3000 лв.?


0 гласа2359 прочитания

Здравейте,на 23 години съм имам 2 бързи кредита на обща стойност 1400лв. и един на вноски на стойност 650лв. всичко е изплащано редовно никога съм нямал закъснения,искам да изтегля нов кредит от банка за да рефинансирам другите и да имам само един кредит който да си изплащам на вноски.Имам ли шанс за одобрение за кредит на стойност 3000лв. при положение че работя при сегашния си работодател от малко повече от 5 месеца но преди това съм работил за друг 3години и съм нямал прекъсване осигуряват ме на 450лв.
Свързани ключови думи

Коментари и отговори

Здравейте,

При така посочените данни можете да си позволите кредит с месечна вноска около 150-200 лв. Това би означавало, че исканата сума от 3 000 лв. трябва да е за срок от 1-2 години. Обръщаме внимание, че при кандидатстването трябва изрично да посочите, че искате кредита за обединяване на задължения или за рефинансиране на такива. В противен случай искането Ви ще бъде счетено като искане за пореден, четвърти кредит и вероятността да не бъдете одобрен, е голяма. Разсъжденията по-горе са при допускането, че нямате други задължения освен посочените кредити.

Надяваме се, че бяхме полезни.

Поздрави,

Екипът на MoitePari.bg

Сравнете всички оферти за потребителски кредити от банкови институции