Имам 50 000 бона във фонд "Развитие". Заслужава ли си сега да ги продам и колко пари мога да получа за тях?

Имам 50 000 бона във фонд "Развитие". Заслужава ли си сега да ги продам и колко пари мога да получа за тях? Съществува ли фондът и защо не информира собствениците на акции кога и как разпределя дивиденти? От години нямам никаква вест от "Развитие".

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Последната цена от 29.03.2009г. на  акциите на "Развитие - Индустрия Холдинг" АД  е 3,80 лв. на акция.

Координатите и цените на акциите  на дружеството можете да следите тук. Полезно е да знаете, че изплащането на дивидент има давностен срок, като за неговото изплащане Ви съветваме да се обърнете към самото дружество.

Можете да продадете Вашите акции по всяко време, като  можете да го направите със съдействието на инвестиционен посредник чрез два вида поръчки: обикновена или лимитирана. При обикновената поръчка акциите ще бъдат продадени по пазарната цена, която е в момента, докато при лимитирана поръчка Вие определяте цена и сделката се извършва само, ако тази цена бъде достигната.

Полезна информация относно процедурата за работа с дялове от масовата приватизация можете да откриете тук. Полезно е да знаете, че изплащането на дивиденти (ако са били разпределяни такива) има давностен срок.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.