Имам бонова книжка от масовата приватизация, която почти бях забравил, че съществува и сега се интересувам дали все още има някаква стойност и може ли да се ползува за нещо или да я сложа в графа "лоши инвестиции"?


3 гласа9188 прочитания

Здравейте, Имам бонова книжка от масовата приватизация, която почти бях забравил, че съществува и сега се интересувам дали все още има някаква стойност и може ли да се ползува за нещо или да я сложа в графа "лоши инвестиции"? Моля за коментар и съвет по темата. Благодаря предварително. Поздрави
Свързани статии
Имам 25 000 в акции в ПФ "Мултигруп елит". Колко струват и къде мога да ги продам? Имам 25 000 и в Българо-холандски ПФ София, но не мога да намеря никаква информация за него. Колко струват акциите и къде мога да ги продам? Родителите ми имат закупени акции/дялове от масовата приватизация- 25/, които в последствие се увеличават на 50, поради увеличение на капитала на дружеството/ на Доверие Обединен Холдинг АД-София /DOVUHL/. Ако решат да ги продадат, каква ще бъде печалбата? Имам 1 книжка с бонове на АКБ Форес и 1 книжка с бонове към Българско -Холандския фонд. Мога ли да си продам боновете или да играя на борсата с тях? Можете ли да ми отговорите дали Индустриален Холдинг България има офис в Бургас, където мога да получа информация за акциите си от масовата приватизация и дали моите акции от масовата приватизация имат увеличение или е плащан някакъв дивидент? Колко струват 25 бона от масовата приватизация?
Свързани ключови думи

Коментари и отговори

Полезна информация относно процедурата за работа с дялове от масовата приватизация можете да откриете тук, а информация относно цените на акциите на дружествата можете да следите от тук.

Можете да продадете Вашите акции по всяко време, като  можете да го направите със съдействието на инвестиционен посредник чрез два вида поръчки: обикновена или лимитирана. При обикновената поръчка акциите ще бъдат продадени по пазарната цена, която е в момента, докато при лимитирана поръчка Вие определяте цена и сделката се извършва само, ако тази цена бъде достигната.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Здравейте, Благодаря за инфото. Успех на екипа. Поздрави!