Имам идея за развитие на собствен бизнес, а именно хотелиерство. Имам ли възможност да получа финансиране по европейски програми или банково кредитиране, като се има в предвид, че нямам възможност за ипотека?

Здравейте, екипа на "Моите пари". Имам идея за развитие на собствен бизнес, а именно хотелиерство. Проучил съм пазара и имам известна практика. Става въпрос за наемане на хотел. Въпросът ми е: Имам ли възможност да получа финансиране по европейски програми или банково кредитиране, като се има в предвид, че нямам възможност за ипотека? Благодаря Ви и Ви желая успехи и за напред!

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

За подобен тип бизнес трябва да потърсите банково финансиране и да разгледате предлаганите възможности за кредитиране на вашия бизнес план.

За финансиране по европейски програми може да обмислите възможността за развитие на селски туризъм – т.е. хотел/ къщи, които да отговарят на условията за кандидатстване по Програма за развитие на селските райони.

Повече информация за тази програма и възможностите може да намерите тук или на секцията на Моите пари.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

моля обяснете ми как стои въпроса с помо6ти от ес за откриване на детски център за забавления и занимания фирмата ми е работе6та а парцела на които искам да построя е моя собственост в по малак град предвиден за селски туризъм
За подобна дейност можете да кандидатствате за финансиране по Оперативна Програма Развитие на селските райони МЯРКА 312 - "Подкрепа за създаване и развитие на микропредприятия" .
Важно е да знаете, че финансирането не е на 100% от предвидените разходи. Нужно е и самоучастие.

Повече подробности относно мярката можете да намерите тук.

За да кандидатствате е нужно да е обявен „Прием на документи”. Сроковете и обявите можете да намерите на сайта на Министерство на Земеделието и Храните.

Надяваме се да сме Ви били от полза.

Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.