Имам кредитна карта с непогасени вноски около 1000 лева. От банката искат да сключим споразумение. Аз не желая да се крия, но какво да се споразумея като няма от къде да плащам за момента, а и съм солидарен длъжник по кредита на мъжа ми?

Здравейте имам кредитна карта с непогасени вноски около 1000 лева. Безработна съм, нямам и кола, живея на квартира. От банката искат да сключим споразумение. Аз не желая да се крия, но какво да се споразумея като няма от къде да плащам за момента, а и съм солидарен длъжник по кредита на мъжа ми. Звънели са на неговата работа да го заплашват че ще вземат от неговата заплата - това не е възможно, защото той не е се е подписал като солидарен длъжник по моя дълг. Как да постъпя

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Здравейте,

Според нас, най-добър вариант за Вас ще бъде да се споразумеете с кредитиращата институция, понеже в противен случай тя ще предприеме всички позволени от закона мерки срещу Вас за принудително събиране на натрупаните задължения.

Повече информация за просрочията по кредити и мерките срещу неизрядните платци можете да видите тук:

http://www.moitepari.bg/Spravochnik/art/FAQ/prosrochiya-po-krediti~f906dc85cb5140e78c73b435be27e587/

За най-оптимална защита на правата Ви се обърнете към адвокат. 


Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна.

Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.