Имам ли шанс да получа кредит от 6-7 000 лв при положение,че стажа ми е точно 6 месеца на тази месторабота и имам невнесени осигуровки за 4 месеца но от миналата година?

Имам ли шанс да получа кредит от 6-7 000 лв при положение ,че стажа ми е точно 6 месеца на тази месторабота и имам не внесени осигуровки за 4 месеца но от миналата година десети месец което значи ,че вече 10 месеца съм осигурен. Също имам и просрочено плащане към мобилен оператор с който сме се разбрали да внасям когато мога това излиза ли и на банките и да кажа ,че това ще ми е първи кредит и целта му е ремонт и покупка на кола .

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Здравейте,

Обичайно банките изискват от кандидатите за кредит да работят на постоянен, безсрочен трудов договор от 3-6 месеца при настоящия си работодател. Ако договорът Ви е безсрочен, според нас не би трябвало времето, от което работите при настоящия Ви работодател да е пречка за получаването на кредит. Пропуснатите осигуровки в миналото може да се окажат пречка, въпреки че вече 10 месеца имате редовно внасяни такива. Въпреки това, в зависимост от това, в коя банка ще кандидатствате, тези пропуски може да не окажат влияние, защото са достатъчно назад във времето. За съжаление не можем да кажем категорично дали ще бъдете одобрен за кредит или не, защото има някои особености, които сам изтъквате, а те ще бъдат разгледани индивидуално от всяка банка. Според нас шансовете Ви не са малки, поради което Ви предлагаме да разгледате нашите сравнения за потребителски кредити - http://www.moitepari.bg/Potrebitelski_Krediti/Potrebitelski_Krediti.aspx. Когато изберете банка, ще научите и нейните условия. Задълженията към мобилни оператори не се отразяват в ЦКР, следователно те няма да са пречка за одобряването на кредита.

Надяваме се, че бяхме полезни.

Поздрави,

Екипът на MoitePari.bg

Сравнете всички оферти за потребителски кредити от банкови институции

Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.