интересува ме от къде мога да се информирам относно дивидентите от масовата приватизация?


12 гласа6756 прочитания

здравейте ! интересува ме от къде мога да се информирам относно дивидентите от масовата приватизация; - притежавам бонове от масовата приватизация на : 1. златни пясъци 2. соди девня 3. петрол 4. хотел "черно море"-варна от началото на масовата приватизация до момента не мога да ги открия! въпреки че те имат моят адрес, никога не са ме информирали за нищо! с изненада научих (случайно преди няколко години), че акциите които закупих с лични пари (250 броя -от хотел "черно море"-варна) са решили да ги намалят( с 10%) на 25 броя?! нормално е да се намалява или увеличава стойността им, но броят да се запазва?! а другите приватизационни бонове, които останаха от втората вълна на масовата приватизация научихме, че са били откраднати чрез фалшиви пълномощия - не само нашите, но и на много хора от град варна (вероятно и от други градове). ако това не е пладнешки (кражба посред бял ден) грабеж, то какво е?! къде са контролните органи, къде са държавните институции защитаващи интереса на обикновеният човек от тези явни престъпници? ако това е начина за правене на капитал, то по-добре ще е (за да се разграничат от тях) да се подмени името на вестник -" капитал ". оставам с надеждата за вашето компетентно съдействие! с пожелание за приятен и успешен ден!
Свързани ключови думи

Коментари и отговори

С изключение на Петрол всички останали предприятия не са бивши приватизационни фондове.

Полезна информация относно процедурата за работа с дялове от масовата приватизация можете да откриете тук, а информация относно ПФ "Петрол Фонд" АД - тук.  Новото име на фонда е "Синергон Холдинг" АД, а последния дивидент от 2007г. е 0.08 лв. , при последна цена на акция  3.54 лв. от 21.02.2007г.

От останалите 3 дружества само Златни пясъци АД – Варна  се търгува на фондовата борса, като информация за него можете да получите от сайта на БФБ, използвайки  борсов код  3ZL. Повече информация относно процедурата за работа с акции на непублични дружества можете да намерите тук.

Единствената информация, която открихме за „Интерхотел Черно море” ЕАД е, че е продаден на „Световен търговски център” АД. Бихте могли да се обърнете там за повече информация на следните координати:

Тел.:00359 (2) 969 3512
Факс:00359 (2) 969 3533
e-mail: office@wtcsofia.bg
www.wtcsofia.bg

Контактите на Солвей Соди са: тел.052/685 000, факс: 052/685 006.

Можете да продадете акциите по всяко време, чрез услугите на лицензирани инвестиионни посредници.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ

Имам безналични 25 бр.акции от "ПРИВАТИЗАЦИОНЕН ФОНД АЛБЕНА ИНВЕСТ"-АД. Мога ли да ги продам на каква стойност и къде.
Информация относно "Албена Инвест - Холдинг" АД можете да намерите тук.

Последната цена на акциите от 26.10.2008 г. е 6.00 лв. на акция. Акциите можете да продадете на БФБ чрез лицензиран инвестиционен посредник.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ