Интересувам се от Виза електрон, по която ще получавам валута от чужбина, и искам да тегля парите от България. Коя банка да избера?


0 гласа2211 прочитания

Здравейте, имам въпрос за дебитните карти, но не виждам такава категория. И понеже не разбирам нищо от това, не мога да се ориентирам по вашите много подробни сравнителни таблици. Интересувам се от Виза електрон, по която ще получавам валута от чужбина, и искам да тегля парите от България. Коя банка да избера. И какво да поискам, когато си поръчвам картата. Благодаря ви.
Свързани ключови думи

Коментари и отговори

Здравейте,

Най-подходящ за Вас продукт можете да изберете, сравнявайки офертите в секцията ни с ДЕБИТНИ КАРТИ. В  нея имате възможност да сравните различните оферти по следните няколко операции, които можете да извършвате с картата:
  • Теглене от банкомат на Банката в България
  • Теглене от банкомат на друга банка в България
  • Теглене от банкомат в чужбина
  • Теглене на ПОС на Банката в България
  • Плащане на ПОС на Банката в България

Най-изгодната за Вас оферта е тази с най-висок Нетен резултат. Нетният резултат представлява разликата между прихода по картата (под формата на натрупана лихва) и всички разходи, свързани с употребата на картата.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ


Сравнете всички оферти за дебитни карти

Здравейте,имах същият проблем с избора на банка и след обиколка в няколко банки и четене в интернет изводите са следнитеНай-важното: такса за превода от чужбина в повечето банки е 10 евро, няма значение каква сума получаваш,ноПИБ - един процент от сумата, когато получаваш пари по номера на картата от пейпал например, ако е по сметката безплатно.ЦКБ- до 500 евро такса 2 евронад 500 евро такса 0,1 процент от сумата, като мин. е 5 евроДругите такси са почти еднакви за двете банки.ПроКредитБанк пише в интернет, че няма такси, но все още не съм проверила.Успех!