Измама ли са кредитните карти, предлагани от ПНБ Париба лични финанси на клиенти, вече ползвали техните услуги?

Измама ли са кредитните карти, предлагани от ПНБ Париба лични финанси на клиенти, вече ползвали техните услуги? Получих златна кредитна карта - препоръчано по пощата, с разписани прекрасни условия за ползване, но вече 20 дни не могат да ми изпратят пин код за активиране. Вместо това във всеки разговор с тях, уж нацелен на техническите проблеми по пин кода, уж така между другото, ми предлагат да ми преведат сумата на кредита на лична банкова сметка. Разбирате защо така задавам въпроса си в началото?

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Здравейте,

Тези карти се предлагат само на клиенти на дружеството, които са били лоялни към него. Нямаме наблюдения, относно това дали това дружество прилага недобри практики на своите клиенти по отношение на кредитните карти. Информацията, с която разполагаме е общодостъпната, която се намира на интернет страницата на BNP Paribas PF. Според нея, за да активирате картата трябва да получите ПИН код. Отделно като допълнителна услуга се предлага услугата „превод от карта към сметка“, за която споменавате. Тази опция я чуваме за пръв път и не ни е известно някоя банка да го предлага. Въпросът според нас е друг и по-точно след като се преведе определена сума от картовата сметка в личната разплащателна сметка дали това не се третира като разпореждане със сумите, без да са били теглени от разплащателната сметка. Ако операцията се третира като усвоен лимит по картата, то Вие ще дължите лихви върху тази сума. Много е важно да уточните този въпрос, за да прецените дали да се възползвате от тази опция.

Поздрави,

Екипът на MoitePari.bg

Сравнете всички оферти за кредитни карти от банкови институции

Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.