Лихвите по потребителските кредити на банковия пазар се различават в зависимост от параметрите на самите кредити и изискванията към кредитополучателите. Едни от задължителните условия на банките за кандидатстване за кредит са наличието на трудови правоотношения и доказване на месечното възнаграждение, както и максимална възрастова граница при изтичане срокът на кредита.

Всички оферти на банките съгласно избрани от Вас критерии може да прегледате тук, като към момента имаме информация, че единствено банка ДСК не изисква посочените две условия по някои свои оферти за потребителски кредити. След като изберете подходяща за Вас оферта чрез нашия кредитен калкулатор можете да изчислите и погасителния си план съобразно избрани от Вас критерии.
Необходимо е да знаете, че изискването на банките е общата вноска по всички Ваши критерии да не надвишава 50%-70% от чистия Ви семеен месечен доход.

За това доколко една оферта е изгодна за Вас може да се ориентирате по  ГПР (годишния процент на разходите). Колкото стойността на ГПР е по-малка, толкова и офертата е по-изгодна за Вас.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ