Какъв е процентът на вероятност да ми отпуснат кредит от небанкова институция?


0 гласа5268 прочитания

Здравейте, бих искала да попитвам във всяка една банка или небанкова институция изискват бележка за доходите .Работя от един месец и малко,като преди седмица ми пуснаха трудов договор заради данъчните. Какъв е процентът на вероятност да ми отпуснат кредит от небанкова институция. На 22 години съм, нямам задължения към банките досега. И всички ли небанкови институции ви посещават у дома?
Свързани теми

Коментари и отговори

Съгласно информацията, която имаме, небанковите институции подхождат строго индивидуално към всеки техен клиент, следователно при тях няма определено изискване за минимален трудов стаж.

Имайки предвид този факт, не е изключено да бъдете одобрени. Нашият съвет е да кандидатствате за кредит, вземайки под внимание и обстоятелството, че при небанковите институции няма такса за кандидатстване.

Информация относно офертите на небанковите институции можете да получите от техните сайтове:
•  Easy Credit
•  БНП Париба лични финанси - (бивша Jet Finance)
•  TBI Credit
•  Profi Real
•  CrediBul
•  Credissimo

От горепосочените компании тези, които предлагат посещение у дома са Profi Real и CrediBul.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
може ли да ми бъде отпуснат кредит от банка ако имам задължение към тби кредит от още 160лв. на 19 год. съм и работя като офис мениджър в една фирма а общият ми трудов стаж без прекъсване на осигуровките е 7 месеца. и ме осигуряват на 422лв. благодаря ви предварително!!!
При положение, че сте на постоянен трудов договор повече от  3 месеца и сте над 18 години не би трябвало да имате проблем да кандидатствате за банков кредит, при условие, че кредитът Ви към TBI е редовен.

За тази цел Ви съветваме да прегледате нашата СЕКЦИЯ С ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИ, като имате предвид, че кредитите се сравняват по ГПР (Годишен процент на разходите). Колкото по-малка е стойността на ГПР, толкова по – изгодна е дадената оферта.

След като изберете подходяща за Вас оферта чрез нашия КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР можете да изчислите и погасителния план по нея. Полезно е да знаете, че вноската по всички Ваши кредитни задължения не трябва да надвишава 40%-60% от нетните Ви месечни доходи.

За Ваше удобство, можете да спестите време и да кандидатствате он-лайн през нашият сайт, като услугата е напълно безплатна за клиента.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
В момента имам кредит 4000лв за три години и кредитна карта с лимит 200лв. превеждат ми работната заплата в същата банка от 3 месеца. февруари минавам на постоянен трудов договор. Спешно ми трябват 1000лв. за ремонт. Кредита ми е редовен а кредитната ми карта май е в просрочие. Има ли вероятност да изтегля 1000лв и да си закрия кр.карта.Общия трудов стаж ми е 1г. и 7м.На 21години съм и имам кола.
За да кандидатствате за банков кредит е необходимо да сте на постоянен трудов договор минимум от 3 месеца.

За да закриете кредитната си карта е необходимо да сте погасили абсолютно всички задължения по нея включително и наказателната лихва за просрочие. По принцип при закриването на кредитните карти Visa Master Card се изчаква един период от 45 дни за закриване на картата.

Друг важен момент за Вас е периодът, от който сте в просрочие. Ако просрочието е в рамките на 30 дни, тогава кредитът Ви все още се счита за редовен. Повече информация относно вида просрочие можете да прочетете тук.

Т.к. сумата е малка при положение, че кредитната Ви карта е редовна, Ви препоръчваме да кандидатствате за овърдрафт. При овърдрафта нямате минимална погасителна вноска и можете да ползвате отпуснатата сума по всяко време. Съветваме Ви да се насочите към банката, в която Ви превеждат работната заплата, т.к. е възможно да ползвате преференциални условия.

Изискванията на банките са вноската по всички техни кредити да не надвишава 40-60% от нетните им месечни доходи и наличието на три месеца трудов стаж на безсрочен (постоянен) трудов договор при настоящия работодател към датата на кандидатстване за кредит.


Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ