Когато се създаваше Индустриален капитал, децата ми получиха акции! Тъй като минаха доста години от тогава, искам да попитам как може да се провери как стоят нещата?

Когато се създаваше Индустриален капитал, децата ми получиха акции! Тъй като минаха доста години от тогава, искам да попитам как може да се провери как стоят нещата? Децата вече пораснаха и са пълнолетни - какво е нужно да се направи и дали все още са акционери или просто акциите са се изгубили някъде във времето.... Ще съм благодарна, ако все пак ми отговорите! Поздрав: П. Несторова

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Повече за бившият приватизационен фонд можете да научите тук. На същото място можете ежедневно да следите цените на акциите на холдинга. За допълнителна сигурност какво точно притежават децата Ви можете да се обърнете към инвестиционен посредник или банка, за да направят справка в Централен депозитар за притежаваните от тях акции.

Надяваме се, че бяхме полезни.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.