Мога ли да кандидатствам по мярка 313 "Насърчаване на туристическите дейности" за финансиране на ремонт на пътя до обекта ми?

Здравейте,имам вече изграден и разработен туристически обект . За съжаление инфраструктурата в района е в окаяно състояние и достъпът до обекта е вече много труден.Има туристи а няма път и достъп до обекта.Интересувам се от Програма за развитие на селските райони - Мярка 313 „Насърчаване на туристически дейности”- има ли възможност да се финансира такъв проект и какви постъпления да направим.Благодаря Ви предварително.

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Здравейте,

От информацията поместена на сайта на Програма за развитие на селските имоти, дейности като подобряване на пътна инфраструктура до туристически обект не се подпомага.

По наша информация, по Оперативна програма за регионално развитие, Приоритетна Ос 3 „Устойчиво развитие на туризма”, мярка 3.1 „Подобряване на туристическите атракции и свързаната с тях инфраструктура” се предвиждат средства за подобни проекти.

Повече информация можете да намерите в портала или на ресорния сайт по програмата.

Надяваме се да сме били полезни.

Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.