мога ли да тегля кредит, при положение, че съм пенсионер?


3 гласа8460 прочитания

Здравейте! Моят въпрос е: мога ли да тегля кредит, при положение, че съм пенсионер? Размерът на пенсията ми е около 250 лв.
Свързани теми
Свързани ключови думи

Коментари и отговори

Като пенсионер Ви съветваме да се обърнете към банка ДСК и Пощенска банка, както и към  небанковите финансови институции.

Изискванията на банките относно потребителските кредити можете да намерите тук, всички актуални към момента оферти - тук.

Чрез нашия КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР можете да изчислите погасителния план по избрана от Вас оферта и да разберете дали отговаряте на условието относно съотношение  50%-70% дълг/доход.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
na 70 godini sum. jelaq da izteglq zaem. pensiqta mi e 250 leva. kakva suma moga da izteglq i 6te mi trqbva li pora4itel? blagodarq.
Съветваме Ви да прегледате офертите на ЦКБ и Си Банк за кредити за пенсионери, като можете да използвате нашия КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР, за да изчислите погасителни план по избрана от Вас оферта.

Размерът и срокът на кредита, зависят от Вашата пенсия, като имате предвид, че при офертата на ЦКБ изискването е месечният Ви доход да бъде не по-малък от сумата на месечната погасителна вноска + 50 лева, т.е. при изчисляване на погасителния план с помощта на горепосочения калкулатор е необходимо месечната вноска да не бъде по-голяма от 200 лв.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ