За да Ви бъде отпуснат студентски кредит е необходимо средствата да бъдат изразходвани строго целево, т.е. за покриване на такси във връзка с обучението Ви.

Във вашият случай можете да се насочите към потребителски кредит или лизинг. Основната разлика между двата варианта е, че при лизинга ще е необходимо Ваше самоучастие, което е около 5% от покупната цена на автомобила, докато при потребителския кредит това не е необходимо. В нашата лизингова секция можете да прегледате актуалните оферти.

След като Ви осигуряват на минималната работна заплата, но на практика получавате  повече, Ви съветваме да се насочите към потребителските кредити без доказан доход, които разбира се са по-неизгодни за клиента. Действително някои банки изискват техните кредитополучатели да са над 20г., но това изискване не е при всички.

Съветваме Ви тук да се запознаете с факторите, които влияят  върху одобрението на даден кредит, след което чрез нашия КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР, можете да изчислите погасителния план по избрана от Вас оферта.

За Ваше удобство, можете да спестите време и да кандидатствате он-лайн през нашият сайт, като услугата е напълно безплатна за клиента.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ