На сина ми запорираха обезщетението за безработен което е 150 лева. Знам, че не е законно. Въпроса ми е кам кого да се обарне за разияснияване на това беззаконие?

dobar ve4er. na sina mi zaporiraxa obeshtetenieto za bezraboten koeto e 150 leva.znam 4e ne e zakonno.vaprosa mi e kam kogo da se obarne za raziasniavane na tova bezzakonie. blagodaria vi predvaritelno.

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Здравейте,

Обезщетения, получавани от фондовете за ДОО не могат да бъдат предмет на принудително изпълнение. СИ могат да запорират тези сметки, но ако му занесете извлечение от сметката, по която получава сина Ви обезщетенията за поне три месеца назад, той ще е длъжен да вдигне запора. Срещу действията на съдебния изпълнител не може да се прави възражение. Възражение може да се прави само срещу заповедта за изпълнение съгласно чл.414 от ГПК. Щом се е стигнало до запор значи вече е изпуснат срока и има издаден изпълнителен лист.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.