От университета ми искат да си платя таксата с кредитна карта, а аз нямам. Какво мога да направя?

Здравейте, Много ще съм Ви благодарна ако може да ми помогнете по следния въпрос. В процес съм на кандидатстване в учебно заведение в чужбина, но от университета там искат да им се преведе такса кандидатстване само "онлайн чрез кредитна карта", а нито аз, нито моите роднини разполагаме с такава. Въпросът ми е какво мога да предприема аз в този случай? Какви други методи освен кредитна карта бих могла да използвам, тъй като аз работя по специален трудов договор - срочен и без осигуровки, нямам възможност да обслужвам, а и не мисля, че ще ми издадат кредитна карта в моя случай.За сметка на това имам дебитни карти Маестро и Виза електрон - биха ли могли те да свършат работа и по какъв начин. Много благодаря предварително!

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Препоръчваме Ви да се свържете с представител на университета и оттам да поискате допълнителна информация за възможните начини да заплатите таксата си. Ако от университета не предвиждат никакъв друг вариант за заплащане на таксата, можете да се поинтересувате от възможността да си „издадете” виртуална кредитна карта. Този инструмент се разпознава като кредитна карта, но не е, по своята същност той е по-близо до дебитната карта – можете да извършвате разплащане с нея единствено ако предварително сте заредили картата с нужната сума.

По наша информация виртуални карти се предлагат от ОББ и банка ДСК. Можете да попитате и в банката, където са дебитните Ви карти за евентуалните възможности да получите подобна услуга.

Надяваме се да сме Ви били полезни.

Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.