Преди много години закупих акции на новосъздадения фонд "Доверие". Бихте ли ми отговорили съществува ли в момента такъв фонд и какво е най-добре да направя с акциите, които имам?

Преди много години закупих акции на новосъздадения фонд "Доверие". В рамките на почти 18-20 год. не съм се интересувала какво става с моята бонова книжка и този фонд. Никога не съм получавала информация като акционер за каквото и да е. Бихте ли ми отговорили съществува ли в момента такъв фонд и какво е най-добре да направя с акциите, които имам? Благодаря.

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Новото име на фонда е „Доверие обединен холдинг” АД, с координати за връзка: гр.София 1504, бул. "Княз Дондуков" № 82; тел. 02/984-56-11, 984-56-12. Имате възможност да продадете акциите, когато пожелаете, като за цената на акциите можете да се информирате тук. Препоръчваме Ви да се обърнете към  „Доверие обединен холдинг” АД, за да проверите дали е имало увеличение на капитала и дали са били разпределени дивиденти, на които все още имате право.

При необходимост от професионална помощ  можете да се обърнете към инвестиционен посредник или банка.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
добра статия . години наред аз също не мога да им хвана спатиите
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.