Последната цена на акциите "Наш Дом - България АД Холдинг " от  12.02.2009 г. е 0.50 лв. на акция, а на "Балкантурист Елит" АД  (новото име на ПФ "Мултигрупелит" АД) – 1.93 лв.

За изплащани дивиденти Ви съветваме да се обърнете към самите дружества като координатите на "Наш  Дом - България АД Холдинг " и "Балкантурист Елит" АД можете да намерите съответно тук и тук. Полезно е да знаете, че изплащането на дивиденти има давностен срок.

Можете да продадете Вашите акции по всяко време, като  можете да го направите със съдействието на инвестиционен посредник чрез два вида поръчки: обикновена или лимитирана. При обикновената поръчка акциите ще бъдат продадени по пазарната цена, която е в момента, докато при лимитирана поръчка Вие определяте цена и сделката се извършва само, ако тази цена бъде достигната.

Полезна информация относно процедурата за работа с дялове от масовата приватизация можете да откриете тук. Полезно е да знаете, че изплащането на дивиденти (ако са били разпределяни такива) има давностен срок.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ