Притежавам 25 акции от фонд "Петрол" и не знам как да ги продам! Къде да отида и какво да направя?

Здравейте! Притежавам 25 акции от фонд "Петрол" и не знам как да ги продам! Къде да отида и какво да направя? Честно казано не знам дали е изгодно сега да го направя? Много Ви моля, ориентирайте ме в ситуацията. Предварително Ви благодаря и чакам с нетърпение вашия отговор!

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Последната цена на акциите на "Синергон Холдинг" АД от  10.02.2009 г. е 1.39 лв. на акция.

През 2007 г. дружеството е изплащало дивидент от 0.08 лв. на акция, като за детайлна информация е необходимо да се обърнете към самото дружество или инвестиционен посредник.

Можете да продадете Вашите акции по всяко време, като  можете да го направите със съдействието на инвестиционен посредник чрез два вида поръчки: обикновена или лимитирана. При обикновената поръчка акциите ще бъдат продадени по пазарната цена, която е в момента, докато при лимитирана поръчка Вие определяте цена и сделката се извършва само, ако тази цена бъде достигната.

Полезна информация относно процедурата за работа с дялове от масовата приватизация можете да откриете тук. Полезно е да знаете, че изплащането на дивиденти (ако са били разпределяни такива) има давностен срок.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Можете да отидете в най-близкия офис на Първа Източна Международна Банка (Сега май се казва Интернешънъл Ассет Банк) - те са оторизиран брокер за повечето бивши приватизационни фондове - ще получите инфо и евентуална сделка! Но моят съвет е - задръжте продажбата следващите около 6 месеца!:):):)
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.