Притежавам депозитарни разписки за "ЕМКА" ЕАД гр. Севлиево и "ПЕТРУРГИЯ" ЕАД, гр. Плачковци. Интересува ме дали са се преобразували в холдинги и дали се търгуват на борсата?

Здравейте! Притежавам депозитарни разписки за "ЕМКА" ЕАД гр. Севлиево и "ПЕТРУРГИЯ" ЕАД, гр.Плачковци. Интересува ме дали са се преобразували в холдинги и дали се търгуват на борсата? Как мога да се свържа с тях ако съществуват и дали мога да продавам акциите си! Благодаря Ви предварително!

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Можете да продадете Вашите акции по всяко време, като  можете да го направите със съдействието на инвестиционен посредник чрез два вида поръчки: обикновена или лимитирана. При обикновената поръчка акциите ще бъдат продадени по пазарната цена, която е в момента, докато при лимитирана поръчка Вие определяте цена и сделката се извършва само, ако тази цена бъде достигната.

Емка АД е дружество, което се търгува на БФБ, като цената на акциите можете да следите от тук, имайки предвид борсовият му код - 57E. Последната цена на акциите от 10.03.2009 г. е 0.91 лв. на акция. Относно изплащане на дивиденти е необходимо да се обърнете към самото дружество, като имате предвид, че изплащането на дивиденти има давностен срок.

Петругия АД е непублично дружество, което означава, че акциите му не се търгуват на БФБ. Повече информация относно този тип дружества можете да намерите тук. Координатите на дружеството можете да откриете тук.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.