спешно ми трябват 10000 лв осигурена съм на 260 лв, но все още се водя на изпитателен срок. мога ли да изтегля кредит само срещу лична карта?

здравейте спешно ми трябват 10000 лв осигурена съм на 260 лв, но все още се водя на изпитателен срок. мога ли да изтегля кредит само срещу лична карта? част от парите ми трябват за рефинансиране на друг кредит който е от не банкова организация

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

Наличието на постоянен трудов договор от минимум 3 месеца е задължително условие на банките, за кандидатстване за кредит.

Конкретни за офертата за кредит срещу лична карта минимално изискуемият срок е 6 месеца.

Тук можете да се запознаете с условията, които влияят върху решението на банките, като имате предвид, че кредитите без поръчител са по-скъпи за кредитополучателите. Съветваме Ви да изчакате да преминете на постоянен трудов договор след което да кандидатствате за кредит.

Имайки предвид, че вноските по всички ваши кредитни задължения не трябва да надвишават 50%-70% от нетните Ви месечни семейни доходи, с помощта на нашия КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР можете да изчислите и погасителния план по избрана от Вас оферта.

За Ваша информация, банките имат достъп и до частните кредитни регистри, т.е. до данни за Вашите кредити в небанкови институции.

Надяваме се, че информацията Ви е полезна.

Поздрави!
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.