Спешно ми трябват пари до 1000лева най много, но преди 1седмица станах пълнолетна. Към коя банка да се обърна?

здравейте! спешно ми трябват пари до 1000лева най много, но преди 1седмица станах пълнолетна. работя но нямам трудов годовор, моля ви кажете ми как и от коя банка от къде могат да ми отпуснат тези пари няма значение дали е потребителски кредит или на карта. моля ви помогнете ми! благодаря предварително

Подобни категории

Свързани статии

Свързани продукти и институции

Коментари и отговори

За съжаление след като скоро сте навършили пълнолетие (т.е.18 години) и не работите на трудов договор, възможността за потребителски кредит или кредитна карта е минимална.

Банките имат изисквания спрямо кредитоискателите си (като тези изисквания се спазват стриктно)  да имат навършени минимум 21  години, да работят на трудов договор (желателно безсрочен), да са при настоящия си работодател от поне 3 до 6 месеца.

Вариант за Вас би бил да се обърнете към някоя от небанковите финансови институции като TBI Credit, Jet Credit и т.н. Но, за съжаление повечето от тях имат същото изискване, относно възрастта на кредитоискателя – минимум 21 навършени години. Но това не означава, че не съществува възможност (макар и минимална) да направят изключение (ако докажете достатъчно надежден и постоянен източник на доходи), все пак тези институции са доста по-гъвкави относно условия и изисквания спрямо клиентите си. Но за целта трябва да проверите в конкретната институция, която ще изберете.

Надяваме се, че сме Ви били полезни.

Поздрави,
Екипът на МОИТЕ ПАРИ
Въведете вашият коментар тук:
  
  
  
Моля, отговорете на въпроса:

Нашият редактор ще прецени дали коментарът ви да бъде публикуван под статията/новината отчитайки релевантността му към темата.