Всяка житейска цел има своята финансова страна и измерение. В днешния забързан и динамичен финансов свят наличната информация е толкова много и от различни източници, че е трудно човек да се ориентира кои финансови инструменти са подходящи за него и как да управлява финансите си. Нашите консултанти помагат в тези решения и в изготвянето на ясно структуриран план, за да може клиентът да бъде полезен на себе си и на близките си.

За да отговорим на предизвикателствата и динамичните промени във финансовата сфера предлагаме целия спектър от услуги в Личното Финансово Планиране.

 • Финансово планиране и коучинг
 • Спестяване и инвестиции
 • Животозастраховане
 • Пенсионно осигуряване
 • Кредитно посредничество
 • Данъчно планиране

Финансово планиране и коучинг

Финансовото планиране е процесът на реализиране на житейските цели, чрез подходящо управление на личните финанси. За да отговорим на предизвикателствата и динамичните промени във финансовата сфера, сме разработили система за цялостно финансово планиране, която да отговори на конкретните Ви нужди и да предостави персонални решения, които качествено да подобрят живота и дългосрочното Ви финансово състояние.

С помощта на личния подход и коучинг се преминава през всички етапи от процеса на финансовото планиране:
 1. Определяне на конкретните потребности и личните цели на клиента
 2. Анализ на паричните потоци и баланса.
 3. Създаване на конкретна стратегия за осъществяването на целите, включваща и препоръки за най-подходящи финансови продукти.
 4. Следване на стратегията, мониторинг и осъвременяване.

Прогреса при финансово планиране се осъщестява чрез 6 основни стъпки:

Спестяване и инвестиции

За повечето хора е важно да заделят и натрупат определени средства, а още по-добре е когато спестяванията носят и висока доходност. В MoitePariConsult предлагаме най-подходящите индивидуални решения.

Предимства на инвестицията във Взаимни фондове:
 • Πoдxoдящи зa нeпpoфecиoнaлиcти, бeз инвecтициoнeн oпит
 • Πo-виcoĸa дoxoднocт oт тpaдициoннитe фopми зa cпecтявaнe зa cpeднocpoчeн-дългocpoчeн вpeмeви xopизoнт
 • Лecнa фopмa зa инвecтиция и дocтъп дo cвeтoвнитe пaзapи
 • Hиcĸи минимaлни пpaгoвe нa yчacтиe и иĸoнoмия oт мaщaбa – инвecтитopът във Bзaимeн фoнд мoжe дa ce възпoлзвa oт пpeфepeнциaлни ycлoвия, пo-ниcĸи тaĸcи и дpyги пpивилeгии, дoгoвopeни oт фoндa, ĸoитo нe би имaл ĸaтo caмocтoятeлeн инвecтитop
 • Гoлям избop нa peнoмиpaни и пpoфecиoнaлнo yпpaвлявaни фoндoвe
 • Гъвĸaвocт – във вceĸи мoмeнт инвecтитopът мoжe дa пpoдaдe cвoитe дялoвe и дa ce възпoлзвa oт мoмeнтнoтo cъcтoяниe нa пaзapa
 • Paзпpeдeлeниe нa pиcĸa – фopмa нa инвecтиция, ĸoятo cтaвa вce пo-aĸтyaлнa и пpeдпoчитaнa, пopaди cepиoзнитe cи пpeдимcтвa
 • За повечето от фондовете, въpxy peaлизиpaнaтa дoxoднocт не се дължи данък печалба

Животозастраховане

В MoitePariConsult можем да ви помогнем да се ориентирате в разнообразните продукти в Животозастраховането и в зависимост от вашите нужди да предложим най-подходящите спестовни, рискови, инвестиционни, здравни или пенсионни решения.  Предлагаме най-добрите, съвременни решения на реномирани международни компании.

Пенсионно осигуряване

Пенсионното осигуряване е сред основните и най-интересни за клиентите сфери на Финансовото планиране. Много и различни инструменти са насочени именно към периода на „свободното време“ и към подсигуряването на финансово обезпечени пенсионни години.

Кредитно посредничество

Ако искате да закупите жилище, да разраствате бизнеса си или са ви нужни средства за посрещане на лични нужди, а също и ако искате да оптимизирате заемите си и да получите най-добрите условия на пазара, то ние сме насреща. Посредством кредитното посредничество на дъщерната фирма Creditland получавате безплатна консултация и избор на най-изгодния кредит измежду 15 банки – партньори.

Данъчно планиране

Някои от финансовите инструменти на пазара предоставят възможност за използване на данъчни облекчения, които помагат за минимизиране на разходите по тях. Ние ще ви помогнем да изчислите и използвате максимално благоприятния данъчен ефект и да постигнете целите си с по-малко усилия.

Заповядайте на първа безплатна консултация, на която ще получите подробна информация за нашите услуги, които качествено да подобрят живота и дългосрочното ви финансово състояние.

Консултирай се